15 Mooie Allium Albopilosum Christophii bloembollen voor in de tuin.
Artikelnummer: 8717154000092
  • check 40 dagen bedenktijd
  • check 100% bloeigarantie
  • check Seizoen specialist
  • check Snel geleverd

Product informatie

Deze prachtige Allium is een echte aanwinst voor uw tuin. Door haar bijzondere kleur een ware eye-catcher voor de tuin! De Allium is een vaste plant en is zowel geschikt voor de volle grond als in potten en kuipen op het terras of balkon. Bloeit ook mooi in de border! De bloemen doen het ook leuk als snijbloem in een boeket. Ze zijn erg geschikt als snijbloem en kunnen dus ook voor de pluktuin gebruikt worden! Het zijn echte bijen- en vlinderlokkers.

Een fragiel ogende, maar ijzersterke allium soort. Vindt net als de meeste andere alliums zijn oorsprong in zuidelijk Europa of Azië, maar de precieze herkomst van deze soort is tot op de dag van vandaag nog niet achterhaald. De Albopilosum Christophii wordt ongeveer 40/45 cm hoog en bloeit van mei tot juni. Ze staan heel mooi in potten op een balkon of terras en zijn zeer geschikt voor borders, perken en zelfs voor verwilderingstuinen.

Productspecificaties

Plantkenmerken Goed voor bijen en vlinders, Plukbloemen, Vaste plant, Geschikt voor border, Geschikt voor pot , Snijbloemen, Pluktuin, Geschikt voor pot, Half zon half schaduw
Stuks in verpakking 5
Kleur Roze
Productgroep Bloemen
Populaire naam Allium
Bloeihoogte 40-45 cm
Plantdiepte 10 cm
Planttijd Augustus, September, Oktober, November, December
Bloeitijd Voorjaar
Plantafstand 10 cm
Bolmaat 14/+
Bloeiplaats Zon en Half Schaduw