50 Mooie Camassia quamash bloembollen voor in de tuin.
Artikelnummer: 8719214057282
  • check 40 dagen bedenktijd
  • check 100% bloeigarantie
  • check Seizoen specialist
  • check Snel geleverd

Product informatie

Assortiment speciaal geselecteerd voor het stimuleren van biodiversiteit in uw omgeving. Deze bloembollen dragen met hun bloei bij aan een vroege beschikbaarheid van nectar door hun vroege bloei in het voorjaar. Dus wilt u de bijen en vlinders in uw omgeving ook steunen en het leefklimaat verbeteren, dan zijn deze bloembollen daar extra geschikt voor. Eigenlijk zijn alle bloembollen geschikt, maar deze soorten bloeien of heel vroeg in het voorjaar, of ze bloeien juist extra lang, of ze geven meer nectar af.

Deze Camassia is een echte aanwinst voor uw tuin. Door haar bijzondere kleur een ware eye-catcher voor de tuin! De Camassia is een vaste plant en is zowel geschikt voor de volle grond als in potten en kuipen op het terras of balkon. Bloeit ook mooi in de border! De bloemen doen het ook leuk als snijbloem in een boeket. Ze zijn erg geschikt als snijbloem en kunnen dus ook voor de pluktuin gebruikt worden! 

De Camassia heeft bijna geen verzorging nodig. Plant ze op een vochtige plek, de grond moet niet te nat zijn want de Camassia houd niet van natte voeten. 


Kleur: Blauw
Bloeihoogte: 40-50 cm
Bloeiperiode: Voorjaar
Pootperiode: Aug t/m dec


Planten:


- Je kunt de bloembollen het beste in het najaar buiten planten.
- Planten in goed los gemaakte grond, met de punten naar boven.
- Tot het planten droog en koel bewaren.

Productspecificaties

Plantkenmerken Goed voor bijen en vlinders, Plukbloemen, Vaste plant, Verwildering, Geschikt voor border, Geschikt voor pot , Snijbloemen, Pluktuin, Geschikt voor pot, Half zon half schaduw
Stuks in verpakking 50
Kleur Blauw
Productgroep Bloemen
Populaire naam Camassia
Bloeihoogte 40-50 cm
Plantdiepte 10 cm
Planttijd Augustus, September, Oktober, November, December
Bloeitijd Voorjaar
Plantafstand 15 cm
Bolmaat 5/6
Bloeiplaats Zon en Half Schaduw