12 Mooie CNarcis mini Minnow bloembollen voor in de tuin.
Artikelnummer: 8719214057404
  • check 40 dagen bedenktijd
  • check 100% bloeigarantie
  • check Seizoen specialist
  • check Snel geleverd

Product informatie

Assortiment speciaal geselecteerd voor het stimuleren van biodiversiteit in uw omgeving. Deze bloembollen dragen met hun bloei bij aan een vroege beschikbaarheid van nectar door hun vroege bloei in het voorjaar. Dus wilt u de bijen en vlinders in uw omgeving ook steunen en het leefklimaat verbeteren, dan zijn deze bloembollen daar extra geschikt voor. Eigenlijk zijn alle bloembollen geschikt, maar deze soorten bloeien of heel vroeg in het voorjaar, of ze bloeien juist extra lang, of ze geven meer nectar af.

Deze prachtige Narcis mini Minnow is een echte aanwinst voor uw tuin. Door haar bijzondere kleur een ware eye-catcher voor de tuin! De Narcis is een vaste plant en winterhard en is zowel geschikt voor de volle grond als in potten en kuipen op het terras of balkon. Bloeit ook mooi in de border! Het zijn echte bijen- en vlinderlokkers.

De Narcis heeft bijna geen verzorging nodig. Plant de Narcis in een goed waterdoorlatende grond in de volle zon of halfschaduw. Zorg ervoor dat de grond altijd licht vochtig is, niet te nat want daar houd de Narcis niet van. De Narcis heeft geen extra voeding nodig.

Kleur: Wit/geel
Bloeihoogte: 20-30 cm
Bloeiperiode: Voorjaar
Pootperiode: Aug t/m dec


Planten:


- Je kunt de bloemknollen het beste in het najaar buiten planten.
- Planten in goed los gemaakte grond, met de punten naar boven.
- Tot het planten droog en koel bewaren.

 

Productspecificaties

Plantkenmerken Goed voor bijen en vlinders, Plukbloemen, Vaste plant, Verwildering, Geschikt voor border, Geschikt voor pot , Snijbloemen, Pluktuin, Geschikt voor pot, Half zon half schaduw
Stuks in verpakking 12
Kleur Wit
Productgroep Bloemen
Populaire naam Narcis
Bloeihoogte 20-30 cm
Plantdiepte 10 cm
Planttijd Augustus, September, Oktober, November, December
Bloeitijd Voorjaar
Plantafstand 15 cm
Bolmaat 11/12
Bloeiplaats Zon en Half Schaduw