15 Mooie Scilla Hispanica bloembollen voor in de tuin.
Artikelnummer: 8719214057381
  • check 40 dagen bedenktijd
  • check 100% bloeigarantie
  • check Seizoen specialist
  • check Snel geleverd

Product informatie

Assortiment speciaal geselecteerd voor het stimuleren van biodiversiteit in uw omgeving. Deze bloembollen dragen met hun bloei bij aan een vroege beschikbaarheid van nectar door hun vroege bloei in het voorjaar. Dus wilt u de bijen en vlinders in uw omgeving ook steunen en het leefklimaat verbeteren, dan zijn deze bloembollen daar extra geschikt voor. Eigenlijk zijn alle bloembollen geschikt, maar deze soorten bloeien of heel vroeg in het voorjaar, of ze bloeien juist extra lang, of ze geven meer nectar af.

Deze prachtige Scilla Hispanica is een echte aanwinst voor uw tuin. Door haar bijzondere kleur een ware eye-catcher voor de tuin! De Scilla Hispanica is een vaste plant en winterhard en is zowel geschikt voor de volle grond als in potten en kuipen op het terras of balkon. Bloeit ook mooi in de border! Het zijn echte bijen- en vlinderlokkers.

De Scilla “Hispanica” komt in Spanje en Portugal in het wild voort. Sommige Botanici vinden dat deze Spaanse Scilla eigenlijk geen Scilla is. Zij is inderdaad echt anders dan de “gewone” scilla. Deze Spaanse schone draagt vanuit een rozet van lancetvormige bladeren een stengel met een tros van hangende klokjes.

Kleur: Wit
Bloeihoogte: 30-40 cm
Bloeiperiode: Voorjaar
Pootperiode: Aug t/m dec


Planten:


- Je kunt de bloemknollen het beste in het najaar buiten planten.
- Planten in goed los gemaakte grond, met de punten naar boven.
- Tot het planten droog en koel bewaren.

Productspecificaties

Plantkenmerken Goed voor bijen en vlinders, Vaste plant, Verwildering, Geschikt voor border, Geschikt voor pot , Geschikt voor pot, Half zon half schaduw
Stuks in verpakking 15
Kleur Wit
Productgroep Bloemen
Populaire naam Scilla
Bloeihoogte 30-40 cm
Plantdiepte 10 cm
Planttijd Augustus, September, Oktober, November, December
Bloeitijd Voorjaar
Plantafstand 15 cm
Bolmaat 7/8
Bloeiplaats Zon en Half Schaduw