20 Mooie Narcis Mini Tête à Tête bloembollen voor in de tuin.
Artikelnummer: 8717154003628
  • check 40 dagen bedenktijd
  • check 100% bloeigarantie
  • check Seizoen specialist
  • check Snel geleverd

Product informatie

Schitterende laagblijvende narcis. Wordt ongeveer tussen de 10-20 cm hoog. Deze miniatuurnarcis is dankzij zijn geringe hoogte, zeer geschikt voor potten en kuipen op een balkon of terras. Per bol kunt u meerdere steeltjes verwachten en op elke steel komen 4 of 5 bloemen. Planten kunt u ze van augustus tot en met december. Plant ze op een plaatsje in de half-schaduw zodat ze van maart tot in mei prachtig zullen bloeien. Wanneer u ze in de tuin plant, denk er dan aan dat u ze in groepjes plant. Als u ze als opvulling gebruikt tussen andere bollen of planten kunt u ze met 5 bij elkaar planten, anders is het aan te raden ze toch zeker met minimaal 25 bij elkaar te planten. Omdat het vrij kleine bloemen zijn, mogen ze best wel dicht opeen geplant worden. Ook combineren met andere soorten kan tot verrassende resultaten leiden. Plant ze eens in combinatie met de meerbloemige tulp Toronto of samen met hyacinthen. 

De Narcis heeft bijna geen verzorging nodig. Planten in goed losgemaakte grond met de punt omhoog. Eventueel afdekken met turfmolm tegen strenge vorst. Plant de Narcis in een goed waterdoorlatende grond in de volle zon of halfschaduw. Zorg ervoor dat de grond altijd licht vochtig is, niet te nat want daar houd de Narcis niet van. De Narcis heeft geen extra voeding nodig.

Kleur: Geel
Bloeihoogte: 10-20 cm
Bloeiperiode: Voorjaar
Pootperiode: Aug t/m dec


Planten:


- Je kunt de bloembollen het beste in het najaar buiten planten.
- Planten in goed los gemaakte grond, met de punten naar boven.
- Tot het planten droog en koel bewaren.

Productspecificaties

Plantkenmerken Goed voor bijen en vlinders, Plukbloemen, Vaste plant, Verwildering, Geschikt voor border, Geschikt voor pot , Snijbloemen, Pluktuin, Geschikt voor pot, Half zon half schaduw
Stuks in verpakking 20
Kleur Geel
Productgroep Bloemen
Populaire naam Narcis
Bloeihoogte 10-20 cm
Plantdiepte 20 cm
Planttijd Augustus, September, Oktober, November, December
Bloeitijd Voorjaar
Plantafstand 20 cm
Bolmaat 12/+
Bloeiplaats Zon en Half Schaduw