3 Mooie Nerine Bowdenii bollen voor in de tuin.
Artikelnummer: 8718885920932
  • check 40 dagen bedenktijd
  • check 100% bloeigarantie
  • check Seizoen specialist
  • check Snel geleverd

Product informatie

Deze prachtige Nerine Bowdenii is een echte aanwinst voor uw tuin. Door haar bijzondere kleur een ware eye-catcher voor de tuin! De Nerine Bowdenii is een vaste plant en is zowel geschikt voor de volle grond als in potten en kuipen op het terras of balkon. Bloeit ook mooi in de border! De bloemen doen het ook leuk als snijbloem in een boeket. Ze zijn erg geschikt als snijbloem en kunnen dus ook voor de pluktuin gebruikt worden! Het zijn echte bijen- en vlinderlokkers.

Plant de Nerine Bowdenii in maart/april en niet later omdat de Nerine Bowdenii kan uitdrogen. Plant de Nerine Bowdenii op een beschutte plek in de zon in goed gedraineerde grond. Na het planten moet u de Nerine Bowdenii goed water blijven geven zodat de bol goed kan wortelen. Het eerste jaar zullen ze bijna niet bloeien, maar op de juiste plaats zullen de bloemen de jaren erna heel mooi bloeien.

De Nerine Bowdenii mag je Regelmatig water geven, maar niet te veel want dan kunnen de bollen gaan rotten. De Nerine Bowdenii is niet winterhard, dus in de winter afdekken met een laag bladeren. Het beste kan je de bollen op graven en droog bewaren. Als u ze in een pot heeft geplant kunt u de pot naar binnen halen.

Productspecificaties

Plantkenmerken Goed voor bijen en vlinders, Plukbloemen, Geschikt voor border, Geschikt voor pot , Snijbloemen, Pluktuin, Geschikt voor pot, Half zon half schaduw
Stuks in verpakking 3
Kleur Wit
Productgroep Bloemen
Populaire naam Nerine Bowdenii
Bloeihoogte 40-50 cm
Plantdiepte 5 cm
Planttijd Maart, April
Bloeitijd Najaar
Plantafstand 5 cm
Bolmaat 12/+
Bloeiplaats Zon en Half Schaduw