12 Mooie Tulipa Blue Parrot bloembollen voor in de tuin.  
Artikelnummer: 8717154004403
  • check 40 dagen bedenktijd
  • check 100% bloeigarantie
  • check Seizoen specialist
  • check Snel geleverd

Product informatie

Papegaai-tulpen of parkiettulpen, zoals ze vroeger meestal genoemd werden, hebben zeer aparte bloemen met gedraaide en gefranjerde bloemblaadjes als gevolg van mutaties uit andere variëteiten.
Afhankelijk van de variëteit zijn de bloembladen, één of meerkleurig, min of meer ingesneden. De meeste bloemen hebben gewoonlijk een groene vlek aan de onderkant van de bloemblaadjes. Tijdens de groei tot aan het begin van de bloei zijn de bloemen bijna geheel lichtgroen.
De vaak meer dan 15cm grote bloemen, aan soepele stengels, zijn wel wat gevoelig voor slechte weersomstandigheden. Daarom is het raadzaam deze schoonheden tijdig binnen te halen.

Deze prachtige Tulipa Apeldoorn geel is een echte aanwinst voor uw tuin. Door haar bijzondere kleur een ware eye-catcher voor de tuin! De Tulp is een vaste plant en winterhard en is zowel geschikt voor de volle grond als in potten en kuipen op het terras of balkon. Bloeit ook mooi in de border! De bloemen doen het ook leuk als snijbloem in een boeket. Ze zijn erg geschikt als snijbloem en kunnen dus ook voor de pluktuin gebruikt worden! Het zijn echte bijen- en vlinderlokkers.

De Tulp heeft bijna geen verzorging nodig. Plant de Tulpen in een goed waterdoorlatende grond in de volle zon of halfschaduw. Zorg ervoor dat de grond altijd licht vochtig is. Geef voldoende water bij droog weer.

Kleur: Blauw
Bloeihoogte: 40-60 cm
Bloeiperiode: Voorjaar
Pootperiode: Aug t/m dec


Planten:


- Je kunt de bloembollen het beste in het najaar buiten planten.
- Planten in goed los gemaakte grond, met de punten naar boven.
- Tot het planten droog en koel bewaren.

Productspecificaties

Plantkenmerken Goed voor bijen en vlinders, Plukbloemen, Vaste plant, Verwildering, Geschikt voor border, Geschikt voor pot , Snijbloemen, Pluktuin, Geschikt voor pot, Half zon half schaduw
Stuks in verpakking 12
Kleur Blauw
Productgroep Bloemen
Populaire naam Tulp
Bloeihoogte 40-60 cm
Plantdiepte 20 cm
Planttijd Augustus, September, Oktober, November, December
Bloeitijd Voorjaar
Plantafstand 20 cm
Bolmaat 10/11
Bloeiplaats Zon en Half Schaduw